Convocatòria Art al Carrer 2017

miércoles, 3 de mayo de 2017







Les regidories de Cultura, Joventut i Comerç de l'Ajuntament de Santa Pola organitzen per segon any consecutiu «Art al Carrer» i aposten per seguir fomentant l'art a peu de carrer, després de l'èxit obtingut per esta campanya el passat estiu.



Aquesta iniciativa pretén oferir una alternativa cultural durant els mesos de juliol i agost a la població, a través de diferents propostes artístiques que es realitzaran a peu de carrer a les zones turístiques de Santa Pola, incloent Gran Alacant, tots els dimecres.

La convocatòria ja està oberta i finalitza el 30 de maig, inclòs. I podran entrar artistes o grups que treballen qualsevol de les diverses disciplines: música, màgia, clown, dansa, acrobàcia, circ, performance... entre altres.

Pots informar-te o inscriure't a través de la web www.racojove.com

----------------------------------------------------------------------
www.racojove.comCastellano

Las Concejalías de Cultura, Juventud y Comercio del Ayuntamiento de Santa Pola organizan por segundo año consecutivo «Art al Carrer» y apuestan por seguir fomentando el arte a pie de calle, tras el éxito obtenido por esta campaña el pasado verano.

Esta iniciativa pretende ofrecer una alternativa cultural durante los meses de julio y agosto en la población, a través de diferentes propuestas artísticas que se realizarán a pie de calle en las zonas turísticas de Santa Pola, incluyendo Gran Alacant, todos los miércoles.

La convocatoria ya está abierta y finaliza el 30 de mayo, inclusive. En esta, podrán entrar  artistas o grupos que trabajen cualquiera de las diversas disciplinas: música, magia, clown, danza, acrobacia, circo, performance.. entre otras.

Puedes informarte o inscribirte a través de la web www.racojove.com