Oferta d'ocupació per a la Terminal d'Autobusos de Santa Pola

jueves, 9 de julio de 2015


 
L'Ajuntament de Santa Pola vol comunicar als seus veïns i veïnes que poden remetre els seus currículums per treballar a la Terminal d'Autobusos de Santa Pola i la seua Estació de Serveis en la següent adreça.

Grup Vectalia. Av. Dénia, 155 03.015 Alicante / Alacant.

També poden posar-se en contacte al número 902106992 o a través d'internet:
www.vectalia.es

Amb aquesta comunicació, Yolanda Seva expressa el seu sentir amb tot el poble i desitja que tal com es va informar a l'inici del seu mandat, es realitze un procés net i que garantisca l'accés en igualtat de condicions ja que es tracta d'una concessió administrativa en terreny de la localitat.


Oferta de empleo para la Terminal de Autobuses de Santa Pola

El Ayuntamiento de Santa Pola quiere comunicar a sus vecinos y vecinas que pueden remitir sus curriculums para trabajar en la Terminal de Autobuses de Santa Pola y su Estación de Servicios en la siguiente dirección.

Grupo Vectalia. Avda. Denia, 155 .03015 Alicante/Alacant.

También pueden ponerse en contacto en el número 902106992 o a través de internet: www.vectalia.es

Con esta comunicación, Yolanda Seva expresa su sentir con todo el pueblo y desea que tal y como se le informó al inicio de su mandato, se realice un proceso limpio y que garantice el acceso en igualdad de condiciones ya que se trata de una concesión administrativa en terreno de la localidad.