L’Agència de Promoció del Valencià presenta una campanya per a l’horari dels comerços

jueves, 3 de julio de 2014


La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Santa Pola presenta una nova campanya, a través de l’Agència de Promoció del Valencià: “OBERT-Benvinguts. TANCAT-l’esperem”.

En aquesta ocasió va adreçada a totes aquelles entitats, associacions, comerços i establiments que tenen una atenció al públic. Es tracta d’un suport per a l’horari. És un disc d’uns 20 cm de diàmetre i color verd per una cara i rosa per l’altra, amb les llegendes en blanc –que cada establiment pot personalitzar amb l’horari propi. Tot i que es tracta d’un producte editat anteriorment, no per això ha deixat de ser un producte actual i atractiu.
S’ha considerat convenient llançar la campanya dels horaris, en aquesta època de l’any, per tractar-se d’un període en el qual molts dels establiments canvien el seu horari per adaptar-lo al nou horari d’estiu. És per aquest motiu que esperem que siga d’utilitat als propietaris de les diferents botigues de la localitat.

Al mateix temps l’Agència de Promoció del Valencià posa a l’abast dels veïnatge els seus serveis i els material de què disposa. Com és el cas dels vocabularis,  cartells de rebaixes o les etiquetes per als preus –que tan bona acollida tenen entre els sector del comerç.


La Agència de Promoció del Valencià presenta una campaña para el horario de los comercios

            La Concejalía de Normalización Lingüística del Ayuntamiento de Santa Pola presenta una nueva campaña, a través de la Agència de Promoció del Valencià: “OBERT-Benvinguts. TANCAT-l’esperem”.
En esta ocasión va dirigida a todas aquellas entidades, asociaciones, comercios y establecimientos que tienen atención al público. Se trata de un soporte para el horario. Es un disco de unos 20 cm. de diámetro y color verde por una cara y rosa por la otra, con las leyendas en blanco, que cada establecimiento podrá personalizar con su propio horario. Aunque se trata de un producto editado anteriormente, no por ello deja de ser actual y atractivo.
Se ha considerado conveniente lanzar la campaña de los horarios en esta época del año, por tratarse de un período en el cual muchos de los establecimientos cambian su horario para adaptarlo al nuevo horario de verano. Es por este motivo que esperamos que sea de utilidad a los propietarios de las diferentes tiendas de la localidad.
Al mismo tiempo, la Agència de Promoció del Valencià pone a disposición de los vecinos sus servicios y el material de que dispone, como es el caso de los vocabularios, carteles de rebajas o las etiquetas para los precios, que tan buena acogida han tenido entre el sector comercial.