L'Ajuntament de Santa Pola obre aquest estiu el Parc Infantil de Trànsit "Paquito el de les bicicletes"

martes, 7 de julio de 2015


El pròxim dissabte 11 de juliol, a les 20 hores, Yolanda Seva, alcaldessa la localitat, al costat de la regidora de Turisme, Mercedes Landa, realitzaran l'obertura oficial de l'horari d'estiu per al Parc Infantil de Trànsit "Paquito el de les bicicletes" . L'obertura d'aquest centre d'educació viària va ser aprovat per la nova corporació en la passada Junta de Govern Local.

L'Ajuntament celebra l'ampliació d'horari del Parc Infantil de Trànsit amb una Festa Infantil des de les 19 fins a les 22 hores, amb la col·laboració del Club Esportiu Polanens.

La festa estarà especialment acurada per als xiquets i xiquetes de 3 a 16 anys. Hi haurà jocs, bufes, música i més activitats. Es recomana que tots els menors participants porten les seues bicicletes i els seus cascos, així mateix, els menors d’11 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult.

Així doncs, durant els mesos de juliol i agost, el Parc estarà obert al públic per les vesprades de 18 a 22 hores perquè qualsevol xiquet/a puga anar amb la seua bicicleta (casc obligatori) i gaudir del circuit alhora que aprèn de les normes de trànsit.


El Ayuntamiento de Santa Pola abre este verano el Parque Infantil de Trafico “Paquito el de les bicicletes” 


El próximo sábado 11 de julio, a las 20 horas,  Yolanda Seva, alcaldesa la localidad, junto a la Concejala de Turismo, Mercedes Landa, realizarán la apertura oficial del horario de verano para el Parque Infantil de Tráfico “Paquito el de les bicicletes”. La apertura de este centro de educación vial fue aprobado por la nueva corporación en la pasada Junta de Gobierno Local.


El Ayuntamiento celebra la ampliación de horario del Parque Infantil de Tráfico con una Fiesta Infantil desde las 19 hasta las 22 horas, con la colaboración del Club Deportivo Polanens.

La fiesta estará especialmente cuidada para los niños y niñas de 3 a 16 años. Habrá juegos, globos, música y más actividades. Se recomienda que todos los menores participantes lleven sus bicicletas y sus cascos, asimismo, los menores de 11 años deberán ir acompañados de un adulto.

Así pues, durante los meses de julio y agosto, el Parque estará abierto al público por las tardes de 18 a 22 horas  para que cualquier niño/a pueda acudir con su bicicleta (casco obligatorio) y disfrutar del circuito al tiempo que aprende de las normas de tráfico.