Reforestació Popular de la Serra

martes, 29 de noviembre de 2016


Reforestació Popular de la Serra

Alejandro Escalada, des de la regidoria de Sostenibilitat, convida a la ciutadania per al pròxim dissabte 3 de desembre de 2016 a les 10:00 del matí, a una reforestació popular de la serra per a enfortir i protegir l’entorn natural del nostre poble.

El lloc on realitzarem la plantació serà als pavellons del Far (carretera del Far, km 3 des de la N-332 Alacant-Cartagena), una zona que es vol posar en valor dins de les visites al Far, les defenses antiaèries de la Guerra Civil i el mirador.

Es tracta d’una activitat familiar adequada per a totes les edats i especialment pensada per als amants de la natura, dins de les actuacions d’educació i conscienciació ambiental que està duent a terme la Regidoria de Sostenibilitat.

El principal criteri que els experts ens recomanen per a la protecció de la serra, i que seguirem, és acréixer la diversitat de la seua flora com a mitjà d’enfortir-la, embellir-la, i augmentar la seua resistència a plagues, desastres naturals i atacs humans, i en conseqüència enriquir la seua fauna.

Amb aquestes finalitats, s’utilitzaran per a la reforestació espècies arbustives autòctones com ara l’efedra, l’espí negre, l’espart, el llentiscle, o la coscoja, i arbres com ara el garrofer.


No falteu. El planeta i la nostra serra us ho agrairan. 
-------------------------------------------------


Reforestación Popular de la Sierra

Alejandro Escalada, desde la concejalía de Sostenibilidad, invita a la ciudadanía para el próximo sábado 3 de diciembre de 2016 a las 10:00 de la mañana, a una reforestación popular de la Sierra para fortalecer y proteger el entorno natural de nuestro pueblo.

El lugar donde realizaremos la plantación será en los pabellones del Faro (carretera del Faro, km 3 desde la N-332 Alacant-Cartagena), una zona que se quiere poner en valor dentro de las visitas al Faro, las defensas antiaéreas de la Guerra Civil y el mirador.

Se trata de una actividad familiar adecuada para todas las edades y especialmente pensada para los amantes de la naturaleza, dentro de las actividades de concienciación y educación ambiental que está llevando a acabo la Concejalía de Sostenibilidad.

El principal criterio que los expertos nos recomiendan para la protección de la Sierra, y que seguiremos, es acrecentar la diversidad de su flora como medio para fortalecerla, embellecerla, y aumentar su resistencia a plagas, desastres naturales y ataques humanos, y en consecuencia enriquecer su fauna.

Con esta finalidad, se utilizarán para la reforestación especies arbustivas como la efedra, el espino negro, el ciprés, el esparto, el lentisco, o la coscoja, y árboles como el algarrobo.

No faltéis. El planeta y nuestra sierra os lo agradecerán.