DECLARACIÓ INSTITUCIONAL AMB MOTIU DE LA MORT D'EN FRANCISCO CONEJERO BAS

martes, 11 de agosto de 2015



Hui 11 d’agost 2015 al matí ens ha sorprès amb la trista notícia de la mort de Don Francisco Conejero Bas, primer Alcalde de l'era democràtica de Santa Pola i el que més temps ha ostentant aquest càrrec.

Paco Conejero va ser triat Alcalde d'aquest municipi, durant quatre legislatures. Els primers dotze anys en tres eleccions consecutives per tornar després d'un parèntesi a presidir la Corporació quatre anys més.

Francisco Conejero va ser alcalde en els anys en què es van produir els canvis més importants a Santa Pola i va saber dirigir i guiar amb gran intel·ligència i sentit comú aquests canvis demostrant que volia el seu poble i que estava disposat a lluitar per aconseguir un municipi de què es sentiren orgullosos tots els i les persones santapoleres, un poble que aconseguia sorprendre els que any rere anys ens visitaven i podien descobrir la seua gran transformació.

Va ser un gran negociador, al qual no li va importar desplaçar a la fi del món per tal d'aconseguir millores, subvencions o ajudes per a millorar les infraestructures o per dotar de serveis i centres a Santa Pola, que va viure baix la seua presidència l'època de més creixement.

Però si hi ha alguna qualitat que caracteritzava, sobre totes les altres a Francisco Conejero era la seva proximitat. A Paco li agradava la gent, estar a prop dels santapolers, abraçar, fer bromes, tenia una gran empatia amb el ciutadà de a peu, que li ha fet ser un dels alcaldes més estimats d'aquest municipi.

I per això, el Ple de l'Ajuntament en el seu nom i en representació del poble de Santa Pola al qual Paco Conejero va dedicar el seu temps, la seua energia i el seu compromís vol traslladar als seus familiars i als seus amics el nostre més sentit condol per la seua mort i en la seua memòria es declaren tres dies de dol oficial durant els quals les banderes d'aquest Ajuntament onejaran a mig pal.


Així mateix la capella ardent s'instal·larà al Saló de Plens de l'Ajuntament.



DECLARACIÓN INSTITUCIONAL CON MOTIVO DEL FALLECIMIENTO DE DON FRANCISCO CONEJERO BAS


Hoy 11 de agosto de 2015 la mañana nos ha sorprendido con la triste noticia del fallecimiento de Don Francisco Conejero Bas, primer Alcalde de la era democrática de Santa Pola y el que más tiempo ha ostentando dicho cargo.

Paco Conejero fue elegido Alcalde de este Municipio, durante cuatro Legislaturas. Los primeros doce años en tres elecciones consecutivas para regresar tras un paréntesis a presidir la Corporación cuatro años más.

Francisco Conejero fue Alcalde en los años en los que se produjeron los cambios más importantes en Santa Pola y supo dirigir y guiar con gran inteligencia y sentido común dichos cambios demostrando que quería  su pueblo y que estaba dispuesto a luchar por conseguir un municipio del que se sintieran orgullosos todos los santapoleros, un pueblo que conseguía sorprender a los que año tras años nos visitaban y podían descubrir su gran transformación.

Fue un gran negociador, al que no le importó desplazarse al fin del mundo con tal de conseguir mejoras, subvenciones o  ayudas para mejorar las infraestructuras o para dotar de servicios y centros a Santa Pola, que vivió bajo su presidencia la época de mayor crecimiento.

Pero si hay alguna cualidad que caracterizaba, sobre todas las demás a Francisco Conejero era su cercanía. A Paco le gustaba la gente, estar cerca de los santapoleros, abrazarlos, gastar bromas, tenía una gran empatía con el ciudadano de a pie, que le ha hecho ser uno de los Alcaldes más queridos de este municipio.

Y por ello, el Pleno del Ayuntamiento en su nombre y en representación del pueblo de Santa Pola al que Paco Conejero dedicó su tiempo, su energía y su compromiso quiere trasladar a sus familiares y a sus amigos nuestro más sentido pésame por su fallecimiento y en su memoria  se declaran tres días de duelo oficial durante los cuales las banderas de este Ayuntamiento ondearán a media asta.
Asimismo la capilla ardiente se instalará en el Salón de Plenos del Ayuntamiento.